Nieuws

Becosoft neemt de activiteiten van IctForYou over

Becosoft neemt de activiteiten van IctForYou over
Temse, maandag 8 juni 2015  
 
Becosoft heeft de activiteiten van het bedrijf ICT for You, een leverancier van informaticadiensten en software uit Lochristi, overgenomen en versterkt hiermee haar huidige activiteiten in de ICT-sector.  
 

Verdere groei

Met deze overname neemt Becosoft een belangrijke stap in zijn verdere groei. Na meer dan 10 jaar ervaring positioneert Becosoft zich als een sterke speler op de Europese markt. Honderden bedrijven uit de retail- en distributiesector werken vandaag met de softwarepakketten van Becosoft. De overname van de activiteiten van ICT for You stelt Becosoft nog meer in staat om met alle nodige expertise en toewijding  bedrijven totaaloplossingen aan te bieden.      
 

Becosoft voortaan nog flexibeler

“We vonden ICT for You zeer interessant omdat het een bedrijf is met capaciteiten, met getalenteerde medewerkers en een mooie klantenportefeuille. ICT for You is al sinds 2006 op de markt en hun ICT-oplossingen en diensten vullen de huidige activiteiten van Becosoft aan”, zegt Kristof De Coninck, zaakvoerder van Becosoft.  “Met deze stap kunnen we nog beter inspelen op de noden van vandaag. Ik zie dat ondernemingen op zoek zijn naar een flexibele ICT-partner die snel oplossingen kan bieden en die daarbij ook persoonlijk in contact staat met de klant.”  
 

Meebouwen aan een Europees netwerk

 
Becosoft is o.a. actief in de Benelux, Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Denemarken en Finland en wil die positie nog verder uitbouwen. Dirk Vandevelde, zaakvoerder van ICT for You: “Door de krachten te bundelen met Becosoft krijgen we de kans om mee te bouwen aan een Europees netwerk. Er heerst eenzelfde ondernemerscultuur bij Becosoft en een drang naar innovatie en groei.”  
 
Perscontact:
Kristof De Coninck